ZVEZDA NEMOĆNA PROTIV EFESA: Turski klub nastavio seriju pobeda nad crveno-belima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 21:08

ZVEZDA NEMOĆNA PROTIV EFESA: Turski klub nastavio seriju pobeda nad crveno-belima (FOTO)

Poraz beogradskog kluba u 11. kolu Evrolige.

Košarkaši beogradske Crvene zvezde poraženi su u 11. kolu Evrolige od ekipe Anadolu Efesa na čijem čelu je iskusni Ergin Ataman. rezultatom 75:64.

Sjajnu igru u prvom delu pružio je košarkaš Zvezde Kori Volden koji nastavlja sa dobrim partijama. Posle samo pet minuta došao je već do sedam od ukupno 12 poena crveno-belih.

Bolji drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo prve četvrtine imali su gosti, koji su stegli odbranu, a zatim vezali pet poena i preokrenuli na 16:12. Ipak, poslednji koš postigao je Tejlor Ročesti i na prvi odmor se otišlo sa minimalnim zaostatkom domaćih (14:16).

Ekipa Efesa je mnogo bolje ušla u drugu četvrtini i sa sedam vezanih poena napravila osam razlike, zbog čega je Saša Obradović pozvao tajm aut.

Veliki problem za crveno-bele je taj da najbolji strelac Džordan Lojd za sada ne može ništa da pogodi.

Halftime 🏀

BC Crvena zvezda mts 36@AnadoluEfesSK 40

📊 Walden 10 pts, Reath 7 pts, @Trochestie, @OgnjenDobric & Kuzmić 5 pts#EuroLeague #CZVEFS | #TogetherWeStand #WeAreTheTeam #kkcz @euroleague pic.twitter.com/rT4GJwmeDm

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 26, 2020

Nije štimovala Zvezdina odbrana ni u nastavku utakmice te je bez većih problema Efes nastavio sa dobrim napadima u reketu beogradskog kluba. Šejn Larkin je bio nezaustavljiv u trećoj četvrtini te je ubrzo stigao i do 16 poena u ovom meču.

U četvrtoj četvrtini ništa se bitnije nije promenilo. Na samom početku izgledalo je kao da se crveno-belima vratila energija u odbrani, ali previše promašenih slobodnih bacanja, loših rešenja u napadu, doprinelo je da se Anadolu Efes u jednom trenutku dođe i do +20 (72:52).

Turski tim je ovim trijumfom nastavio je seriju pobeda nad crveno-belima, sada ih je četiri uzastopne. Iako su u Beograd stigli ozbiljno oslabljeni, što tim Saše Obradovića nije mogao da iskoristi.

🏀 @EuroLeague R11

BC Crvena zvezda mts - @AnadoluEfesSK 🤜🏼🤛🏼#kkcz #EuroLeague #TogetherWeStand pic.twitter.com/88Ynhyahs8

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) November 26, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.