DETONACIJA: Potpisuje Semi Odželej!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 15:56

DETONACIJA: Potpisuje Semi Odželej!

Veliko pojačanje...

Krilni centar Virtusa Semi Odželej je velika želja Valensije, koja je ostala i naredne sezone u Evroligi.

Francuz ima još godinu dana do isteka ugovora sa timom iz Bolonje, ali je Valensija spremna da plati obeštećenje od 300.000 evra, piše "Basketnjuz".

Odželej (29) je debitovao u Evroligi prošle sezone, beležeći u proseku 10,5 poena, 3,8 skokova i indeks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinan 10,8 za 24 minuta po utakmici.

Zanimljivo, Odželej je imao svoju najbolju partiju protiv Valensije, kada je postigao21 poen, uz šest skokova idve asistencije.

Igrač visok 1,98 m proveo je šest sezona u NBA, gde je prosečno beležio 3,4 poena i 2,2 skoka u dresovima Seltiksa i Klipersa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.