DA LI STE VIDELI NOVU TABELU EVROLIGE? Zvezda gazi ka plej-ofu, Partizan tone

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 00:27

DA LI STE VIDELI NOVU TABELU EVROLIGE? Zvezda gazi ka plej-ofu, Partizan tone

Beogradski rivali u različitoj situaciji posle večitog derbija.

Crvena zvezda je savladala Partizan kao gost u 12. kolu Evrolige 76:73, a ostali mečevi ostali su u senci prvog večitog derbija u istoriji na ovom nivou.

Fenerbahče je u gostima bio ubedljiv protiv Albe 104:75 i zadržao prvo mesto na tabeli. Marko Gurudić je bio odličan u timu iz Istanbula sa 13 poena i šest asistencija.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Panatinaikos je nadigrao Olimpiju Milano sa 90:77 posle produžetka, dok je Makabi bio bolji od Valensije 84:68.

Posle nepotpunog 12. kola Crvena zvezda ima skor 6-6 i sada je već vrlo blizu ekipa koje u ovom trenutku zauzimamju mesta koja vode u plej-of. Sa druge strane, Partizan je na 15. poziciji sa učinkom 4-8.

Evroliga, 12. kolo

Alba – Fenerbahče 75:104

Panatinaikos – Olimpija Milano 90:77 produžetak

Makabi – Valensija 84:68

Partizan – Crvena zvezda 73:76

Real Madrid – Monako

Petak

Žalgiris – Efes 19

Olimpijakos – Virtus 20

Barselona – ASVEL 20.30

Baskonija – Bajern 20.30
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.