ČUDNO: Evo šta je rekao trener Reala samo tri dana pre meča sa Partizanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 16:52

ČUDNO: Evo šta je rekao trener Reala samo tri dana pre meča sa Partizanom

Madriđane čeka duel odluke u Evroligi.

Košarkaši Real Madrida su veoma ubedljivo na svom terenu savladali ekipu Unikahe (102:90) u utakmici 31. kola ACB lige.

Trener Ćus Mateo je, pored povređenog Gabrijela Deka, odlučio iz tima da izostavi Valtera Tavaresa, Marija Hezonju, Adama Hangu, Serhija Rodrigesa i nedovoljno oporavljenog Vensana Poarjea, ali uprkos tome Kraljevski klub je zabeležio važan trijumf u borbi za što bolju poziciju pred plej-of. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Odigrali smo jednu veoma dobru utakmicu, jako ozbiljno i moji igrači su se borili kao divlje svinje. Da dodam, jesmo izgubili nekoliko lopti, ali smo igrali vrlo pametno čak i u skraćenoj rotaciji. Pokušavali smo da što je više moguće smanjimo rotacije - naglasio je Ćus i dodao:

- Pomoglo nam je to što smo imali odličan šut. Nijedan tim ne može da bude zadovoljan sa tim kako je igrao odbranu. Bila je ovo zaista teška utakmica protiv ekipe koja igra zaista dobro. Moji igrači su lepo čitali tok igre i lepo gledali na sve posede.

Jasno je da je time želeo da sačuva snagu igrača za meč sezone koji je na programu u sredu od 21.00 čas u Madridu protiv Reala, ali ipak je vrlo čudno da se nije ni osvrnuo na taj duel.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.