CSKA ubedljiv u Berlinu, Žalgiris preokrenuo Asvel

Izvor: RTS, 25.Okt.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CSKA ubedljiv u Berlinu, Žalgiris preokrenuo Asvel

Košarkaši CSKA savladali su na gostovanju ekipu Albe u Berlinu sa 82:66, dok je Žalgiris na svom parketu bio bolji od Asvela sa 70:56 u meču četvrtog kola Evrolige.
Raspoloženi u Berlinu bio je tandem CSKA Džejms - Hilijard, koji je kombinovano postigao 43 poena (22 Džejms, 21 Hilijard).

Bolomboj je dodao 12 poena, a u prvi plan izbila je i povreda Klajburna u prvom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
U redovima Albe istakli su se Sikma, Gifaj i Šnajder sa po 11 poena.
Nakon četiri kola CSKA i Barselona su jedine neporažene ekipe, sa druge strane Alba se nalazi na dnu tabele sa skorom od jedne pobede i tri poraza, skor kakav imaju još Crvena zvezda Zenit i Olimpijakos.
Ekipa Žalgirisa slavila je na svom parketu nad Asvelom.

Tim Šarunasa Jasikivičijusa predvodili su Ledej sa 13, Volkap sa 12 i Grigonis sa 11 postignutih poena. Jedini dvociren u gostujućoj ekipi bio je Džekiri sa deset poena.
Žalgiris i Asvel imaju učinak od dve pobede i dva poraza nakon četiri meča i zauzimaju devetu i 12. poziciju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novi porazi Fenera i Olimpijakosa

Izvor: RTS, 25.Okt.2019

Košarkaši Armanija i Baskonije slavili su na svom parketu nad Fenerbahčeom, odnosno Olimpijakosom u meču četvrtog kola Evrolige. . Armani je od prvog do poslednjeg dela meča vodio nad Fenerbahčeom i na kraju zasluženo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.