Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 15:53

CSKA se uzda u tradiciju, Zenit bi da je prekine

Moskovljani favoriti u Saratovu, a ekipa Ćavija Paskvala u Talinu

CSKA i Zenit koji se nalaze na liderskoj i četvrtoj poziciji u Evroligi samouvereno drže prva dva mesta u VTB ligi, s tim da je ekipa iz Sankt Peterburga na vrhu (10-1), a tim iz Moskve odmah iza nje (9-2). Bar na papiru imaće lak posao danas u regionalnom takmičenju.

Moskovljani >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će biti gosti Saratovu (16.00) koji u meč ulazi sa šeste pozicije i posle pobede nad Kalevom (87:61) kojom je prekinuo niz od tri poraza. Ipak, taj ubedljiv trijumf ne bi trebalo da preplaši četu Dimitrisa Itudisa, odnosno CSKA koji je u ovom veku samo jednom izgubio od današnjeg rivala i to kod kuće (104:107), 2015. godine, kada utakmica nije imala nikakav takmičarski značaj jer je Armija već imala obezbeđeno prvo mesto u plej-ofu, dok Saratov s trijumfom nije mogao da se probije do pete, ali ni s porazom da sklizne na sedmu poziciju.

Na drugoj strani, Zenit će gostovati pomenutom Kalevu koji se samo sa jednom pobedom davi na dnu tabele sa Jenisejom, dok ekipa Ćavija Paskvala u VTB ligi ima samo jedan poraz i to u Krasnodaru od Lokomtive (96:81) sada već "davnog" 13. decembra.

Ipak, Zenit je sa oprezom otputovao u Estoniju, a razlog nije samo naporan raspored, već i činjenica da u VTB ligi ima negativan skor sa Kalevom (2-3), uz to da je kraj oba prethodna dva meča u Talinu dočekao pognute glave.

VTB LIGA

16.00: (7,50) Saratov (23,0) CSKA (1,10)

18.00: (13,0) Kalev (30,0) Zenit (1,02)

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.