Budućnost srušila Barselonu

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost srušila Barselonu

Košarkaši Budućnosti savladali su u Podgorici ekipu Barselone sa 67:64 u meču 11. kola Evrolige. U ostalim mečevima Makabi je savladao Darušafaku sa 73:71, a Žalgiris je bio bolji od Olimpijakosa sa 83:75.
Veoma zanimljiv i neizvestan meč igrao se u dvorani "Morača" u Podgorici, iz kojeg je domaći tim uspeo da izađe kao pobednik nad favorizovanom Barselonom.

Prava rezultatska klackalica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bila je na snazi do poslednjeg minuta, u kojem je Budućnost uspela da slobodnim bacanjima stekne, ispostaviće se, nedostižnu prednost od tri poena.
Najefikasniji u redovima Budućnosti bili su Gordić i Klark sa 12 poena, Nikolić je postigao 11.
Kod Barselone istakli su se Hanga sa 12 i Tomić sa 10 poena.
Budućnost je upisala svoju treću pobedu u 11 odigranih utakmica, dok je Barselona upisala peti poraz.
U ostalim mečevima Makabi je uspeo nakon preokreta da savlada Darušafaku sa 73:71, Žalgiris je savladao na svom terenu Olimpijakos sa 83:75.
Bajern je savladao na svom terenu Himki sa 72:65, dok je Gran Kanarija u gostima pobedila Olimpiju u Milanu sa 94:86.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pešić: Mnogima će biti teško u Podgorici

Izvor: B92, 07.Dec.2018, 00:27

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić čestitao je Budućnosti pobedu u meču 11. kola Evrolige. Podgoričani su iznenadili Špance i pobedili sa 67:64...Pešić je istakao da je osnovni uzrok poraza slabija igra pod košem protivnika..."Sve se dogodilo baš kao što smo predvideli. Čvrsta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.