Bravo, Nemanja! Posle Lučića, još jedan Srbin je MVP Evrolige! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2020, 14:28

Bravo, Nemanja! Posle Lučića, još jedan Srbin je MVP Evrolige! (video)

Bivši košarkaš Crvene zvezde pružio je odličnu partiju protiv Fenerbahčea.

Košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) petog kola Evrolige, saopšteno je danas.

Srpski bek je u pobedi svog tima protiv Fenerbahčea postigao 28 poena, od čega sedam trojki, uz po tri skoka i asistencije, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je donelo indeks korisnosti 28.

Ispred njega je jedino košarkaš CSKA Danijel Heket koji je imao indeks korisnosti od čak 39, ali kako je njegova ekipa poražena od Crvene zvezde on nije mogao biti proglašen za MVP kola.

Najbolji strelac i asistent kola bio je Aleksej Šved koji je postigao 32 poena i dodao 12 asistencija.

Najviše skokova (12) je imao Devin Buker, isto član Himkija, ukradenih lopti (četiri) Skoti Vilbekin, a blokada (četiri) Otelo Hanter i Brendon Dejvis.

Prošle nedelje, u duplom kolu Evrolige, titulu MVP-ija poneo je srpski košarkaš i igrač Bajerna Vladimir Lučić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nedović MVP petog kola Evrolige

Izvor: RTS, 24.Okt.2020

Košarkaš Panatinaikosa Nemanja Nedović proglašen je za najkorisnijeg igrača petog kola Evrolige. . Srpski bek je u pobedi svog tima protiv Fenerbahčea postigao 28 poena, od čega sedam trojki, uz po tri skoka i asistencije, što mu je donelo indeks korisnosti 28.. .Prošle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.