Bobi ponovo u Evroligi? Evo šta on misli o tome!

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 16:54

Bobi ponovo u Evroligi? Evo šta on misli o tome!

Srpski košarkaš je u NBA ligi već pet godina.

Nakon dve sjajne sezone u dresu Crvene zvezde, Boban Marjanović je konačno dobio priliku da se takmiči u NBA ligi.

Na poziv Grega Popoviča stigao je u San Antonio Sparse, trebalo mu je malo vremena da se privikne, ali je ubrzo počeo da oduševljava i američku košarkašku javnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Usledio je prelazak u Detroit Pistonse za trogodišnji ugovor težak 21 milion dolara, a onda se selio u Kliperse, gde je kratko igrao i sa Teodosićem, pa potom i u Filadelfija 76erse.

Minulog leta je odlučio da se pridruži Luki Dončiću u Dalas Maveriksima, da bi samo dan pred prekid sezone zbog pandemije koronavirusa postigao rekord karijere, ubacio je Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima 31 poen, uz 17 skokova.

NBA liga će se nastaviti 31. jula sa 22 ekipe, biće odigran završni turnir u Orlandu, a Bobi će učestvovati sa timom iz Teksasa.

Iskoristio je višak slobodnog vremena i da gostuje u podkastu litvanskog košarkaša Mindaugasa Kuzminskasa, gde je govorio o brojnim temama.

Jedna od njih bila je i povratak u evropsku košarku, ali Bobi nema nameru da napušta NBA.

"Ne znam, iskreno. Verovatno bih izabrao NBA. Život je jednostavniji, manje treninga. Igrao sam u oba takmičenja, znam kako svaki tim putuje i šta se dešava. NBA je bolji izbor", jasan je 31-godišnji srpski košarkaš.

Dakle, teška posla da ćemo Bobija skorije gledati u Evropi, u NBA ligi je postao obožavan od strane navijača, a započeo je i svoju holivudsku karijeru kratkom ulogom u filmu "Džon Vik: Poglavlje 3 - Parabelum".
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Hteo sam da ostanem za 3 miliona u Sparsima umesto 21.000.000 u Pistonsima"

Izvor: B92, 07.Jun.2020

Srpski košarkaš Boban Marjanović govorio je o napuštanju San Antonio Sparsa 2016. godine...Nekadašnji centar Crvene zvezde je u ovoj NBA franšizi proveo jednu sezonu...On se u podkastu Mindaugasa Kuzminskasa prisetio razgovora sa tadašnjim trenerom Gregom Popovičem..."Tačno je da sam u Sparsima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.