Bertomeu: Ako Panatinaikos napusti Evroligu, lako ćemo naći zamenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 11:31

Bertomeu: Ako Panatinaikos napusti Evroligu, lako ćemo naći zamenu

Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu izajvio je da će elitno košarkaško takmičenje naći zamenu ako Panatinaikos odluči da istupi iz EL.

Evroliga u ponedeljak je donela odluku da sezona 2019/20 neće biti nastavljena, a grčki klub bio je nazadovoljan tim raspletom i najavio je da razmatra mogućnost da istupi iz takmičenja.

"Nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvi put da to čujemo. Moramo da budemo u stalnom razgovoru sa ljudima iz Panatinaikosa. Oni nemaju bolji scenario od EL već samo lošiji. Ako oni odluče da napuste Evroligu, lako ćemo ih zameniti, ući će neki drugi tim. Pre nekoliko godina imali smo Trevizo, Montepaski", rekao je Bertomeu za španski list "El Pais".

Partizan i Virtus su dva klupa koja su preko Evrokupa trazilla plasman u Evroligu, a direktor Virtusa Luka Baraldi rekao je da je klub spreman da aplicira za ulazak u EL ako neko od 18 klubova odluči da ne igra sledeće sezone.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VLASNIK PANATINAIKOSA RASPALIO PO EVROLIGI: Đorđi, mafijašu, koga ti j...š?! Gde su naše pare?

Izvor: Kurir, 28.Maj.2020

Nastavlja se rat na relaciji Evroliga - Panatinaikos. Nakon što je Đordi Bertomeu najavio da će se lako popuniti elitno takmičenje, ako PAO istupi, oglasio se i vlasnik grčkog velikana.  

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.