Beograd želi F4 i kvalifikacije EL

Izvor: B92, 28.Apr.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd želi F4 i kvalifikacije EL

Grad Beograd zainteresovan je da bude domaćin završnog turnira Evrolige naredne sezone, rečeno je agenciji Beta.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali će u narednih nekoliko nedelja uputiti zvanično pismo ULEB-u o zainteresovanosti za organizaciju.

Takođe, Grad Beograd će podržati inicijativu da se u njemu organizuje i kvalifikacioni turnir za Evroligu, na kojem će učestvovati Crvena zvezda.

Mali i gradski menadžer Goran Vesić primili su u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skupštini grada izvršnog direktora ULEB-a Đordija Bertomeua i šefa operacija te organizacije Edvarda Skota.

Bertomeu u Beogradu boravi kao gost na završnom turniru Jadranske lige, koji je trajao od 24. do 27. aprila, a Mali je izrazio zadovoljstvo što se Beograd još jednom pokazao kao izuzetan domaćin sportskih turnira.

Završni turnir Evrolige ove sezone će se održati u Milanu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beograd želi F4 i kvalifikacije EL

Izvor: B92, 28.Apr.2014

Grad Beograd zainteresovan je da bude domaćin završnog turnira Evrolige naredne sezone, rečeno je agenciji Beta...Gradonačelnik Beograda Siniša Mali će u narednih nekoliko nedelja uputiti zvanično pismo ULEB-u o zainteresovanosti za organizaciju...Takođe, Grad Beograd će podržati inicijativu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.