Baskonija i PAO slavili, ovako izgleda tabela Evrolige nakon poraza Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 00:07

Baskonija i PAO slavili, ovako izgleda tabela Evrolige nakon poraza Partizana

Crveno-beli 16. mesto, crno-beli na deobi pozicija koje vode u plej-in.

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Armaniju u Milanu u meču 28. kola Evrolige, a pobede pored Olimpije zabeležili su Baskonija i Panatinaikos.

Španski tim je srušio nemačku Albu na svom terenu u jednom rutinskom meču u kom su sve vreme kontrolisali rezultat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Najefikasniji kod pobednika bio je Čima Moneke sa 16 poena i šutem iz igre 5/5. Vanja Marinković zabeležio je 15, uz po tri skoka i asistencije, dok je Miler-Mekintajer postigao 14 poena i imao 10 asistencija. Na drugoj strani Kumađe i Tomas bili su najefikasniji sa po 12 poena.

Košarkaši Panatinaikosa su savladali Asvel u okviru 28. kola Evrolige rezultatom 85:67 i tako su upisali 18. pobedu ove sezone u najjačem evropskom klupskom takmičenju.

U redovima domaćih je Grent bio najefikasniji sa 21 poenom, Lesor je imao 17, a Grigonis i Slukas su dodali po 14. Za Asvel je Nando De Kolo bio najefikasniji sa 15 poena, dok je Žofri Lovernj dodao 11.

Posle 28. kola stanje na tabeli što se sprskih timova tiče je sledeće: Zvezda je usamljena na 16. poziciji, dok Partizan deli deseto mesto sa Valensijom, uz to da španski tim ima trenutno bolju koš razliku.

Ova dva tima su na pobedu više od dvanaestoplasiranog Armanija i na dva poraza više od devete ekipe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.