Posle čudnog meča, Trajković ne može više da trpi: Odlazim zauvek iz srpskog fudbala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 23:25

Posle čudnog meča, Trajković ne može više da trpi: "Odlazim zauvek iz srpskog fudbala"

Revoltiran je dešavanjima.

Fudbaleri Železničara pobedili su u Pančevu ekipu niškog Radničkog rezultatom 3:2 u poslednjem meču 24. kola Superlige Srbije.

Dva gola za Železničar postigao je Stefan Hajdin u 31. i 75. minutu, a jednom se u strelce upisao Ivan Lakićević u prvom minutu nadoknade vremena.

Pogotke za goste dali su Vanja Ilić u 37. i Aleksandar Mesarović u 41. minutu.

Nikola Trajković, ogorčen dešavanjima na terenu stadiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SC Mladost u Pančevu, zbog kojih će se tek podići prašina, najavio je odlazak. Ne samo iz Radničkog, već uopšte iz srpskog fudbala.

- Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija. Makar radio sa kadetima u Norveškoj ili Švedskoj, ili bilo gde na svetu. Pritom, nikome ne dam pravo da moju zemlju voli više od mene. Vratio sam se ovde, ne viđam sopstveno dete, da bih radio pošteno, ali ne želim više da gubim zdravlje - istakao je Trajković odmah posle utakmice u Pančevu za Mozzart Sport.

U duelu Železničara i Radničkog (3:2) viđena su dva preokreta, domaćin je do pobede došao golom u sudijskoj nadoknadi, ali je prethodno do izjednačenja (2:2) stigao posle krajnje diskutabilne situacije, a reklo bi se očiglednog prekršaja Jevgena Pavlova nad golmanom gostiju Nikolom Vasiljevićem.

Radnički već u sredu dočekuje Crvenu zvezdu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.