Barsa pojačala ponudu, Pešić pristao

Izvor: Mondo, 25.Jun.2018, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa "pojačala" ponudu, Pešić pristao

Srpski stručnjak vodiće Katalonce i u sledećoj sezoni.

Foto: MN Press

Srpski stručnjak Svetislav Pešić (68) vratio se prošle zime u Barselonu, stabilizovao uzdrman tim, osvojio Kup kralja i mirno priveo sezonu kraju.

Odmah posle eliminacije u polufinalu španskog plej-ofa, bilo je nagovešteno da će trofejni trener ostati u "Blaugrani" i sledeće sezone, a katalonski list "Mundo Deportivo" u ponedeljak je objavio potvrdu da će ta saradnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti nastavljena.

Pešić će i sledeće sezone raditi u klubu sa kojim je 2003. godine osvojio Evroligu.

"Srpski trener dobio je prvu ponudu pre više od dve nedelje, ali nije bila do kraja jasna. Pre svega, hteo je da zna kakav je Barselonin sportski projekat i za koje bi se ciljeve borio", objašnjava autor teksta, srpski novinar Vladimir Stanković.

Uz objašnjenje da je Pešić zainteresovan samo za atraktivnu ponudu, koja bi mu omogućila da se bori za titulu i Fajnal-for Evrolige, "Mundo Deportivo" otkriva i finansijski detalj pregovora.

"Ponuda 'Blaugrane' bila je prilično diskretna na ekonomskom planu, a na intervenciju predsednika Bartomeua ta situacija je 'odblokirana', ponuda je popravljena i treneru je garantovano da će biti formiran konkurentan tim".

Ostalo je još samo da se dogovor ozvaniči.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Šta će biti sa Navarom, Barsa donela odluku koja mu se neće svideti?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018

Legendarni košarkaš ovog leta na raskrsnici....Odmah po zaretku sezone u kojoj je Barselona uspela da osvoji Kup kralja, Huan Karlos Navaro je poručio da želi da odigra još jednu sezonu, s obzirom da nije zadovoljan rezultatima u prethodnoj, posebno kada je u pitanju Barsin nastup u Evroligi...Drugim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.