Šta će biti sa Navarom, Barsa donela odluku koja mu se neće svideti?

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Navarom, Barsa donela odluku koja mu se neće svideti?

Legendarni košarkaš ovog leta na raskrsnici...

Odmah po zaretku sezone u kojoj je Barselona uspela da osvoji Kup kralja, Huan Karlos Navaro je poručio da želi da odigra još jednu sezonu, s obzirom da nije zadovoljan rezultatima u prethodnoj, posebno kada je u pitanju Barsin nastup u Evroligi.

Drugim rečima, Navaro želi da blistavu i trofejnu igračku karijeru završi na spektakularan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način, uz nadu da će Barselona ovog leta formirati mnogo jači tim.

Međutim, danas se pojavila nova informacija na tu temu koja se neće svideti Navaru.

Prema saznanjima koja prenosi ''Mundo Deportivo'', u Barseloni sledeće sezone najverovatnije neće računati na 38-godišnjeg košarkaša, pa bi pomenuti Navarov plan mogao da padne u vodu.

Videćemo kakav će rasplet biti, a na kraju treba podsetiti i da je Navaro sa Barselonom u septembru potpisao ugovor na deset godina, kojim je garantovano da će prvu godinu odraditi kao igrač, dok će za preostalih devet morati da razgovara sa čelnicima kluba o ulozi koju će po okončanju igračke karijere obavljati u Barseloni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.