BILO JE OVO NEMANJINO VEČE: Odbrana je bila ta koja je pravila razliku

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:27

BILO JE OVO NEMANJINO VEČE: Odbrana je bila ta koja je pravila razliku

Crveno-beli su slavili u 31. kolu Evrolige.
Košarkaši Crvene zvezde su na svom terenu i savladali sa 94:79 (21:23, 27:19, 26:23, 20:14) Virtus u meču 31. kola Evrolige.
Ovo je bio duel na kojem je blistao Nemanja Nedović. Imao je indeks 30, a postigao je 25 poena uz tri skoka i sedam asistencija.
- Uvek je lepo pobediti posebno posle nekoliko poraza u nizu. Sproveli smo plan igre veoma dobro. U sredu smo igrali težak meč sa Panatinaikosom. Uspostavili smo svoj ritam, posebno u odbrani. U ofanzivi imamo sjajne igrače koji mogu da donesu odluke, ali odbrana je bila ta koja je pravila razliku. Pokušavam da uhvatim ritam....
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ABA LIGA: Dalmatinci pali u Šumadiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Duel 24. kola...Košarkaši Borca iz Čačka pobedili su na svom terenu Zadar u 24. kolu ABA lige sa 89:81. Ovo je posebno obradovalo igrače i naviječ Cedevite koja se sada vratila na četvrto mesto...Najbolji kod Čačana subili Uroš Čarapić sa 23, Ronaldo Segu sa 22, Tajron Birts sa 11, Danilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.