ABA LIGA: Dalmatinci pali u Šumadiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 22:59

ABA LIGA: Dalmatinci pali u Šumadiji

Duel 24. kola.
Košarkaši Borca iz Čačka pobedili su na svom terenu Zadar u 24. kolu ABA lige sa 89:81. Ovo je posebno obradovalo igrače i naviječ Cedevite koja se sada vratila na četvrto mesto.
Najbolji kod Čačana subili Uroš Čarapić sa 23, Ronaldo Segu sa 22, Tajron Birts sa 11, Danilo Tasić sa 10 poena. Kod Zadra, Lovro Mazalin je postigao 21, Dario Drežnjak 18, Arijan Lakić 15, Luka Božić 13 poena.
Sada Borac ima devet pobeda i opet su korak ispred FMP-a, što može biti važno jer postoji mogućnost da najslabije plasirani tima iz Srbije bude u baražo igrao protiv nekog našeg tima iz ABA 2 lige....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BORAC PREKINUO NIZ PORAZA: Čačani zaustavili zahuhtali Zadar! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 22.Mar.2024

Najefikasniji u redovima Borca bili su Uroš Čarapić Košarkaši Borca salvadali su u Čačku ekipu Zadra u okviru 24. kola ABA lige – 89:81 Tim iz Čačka je sada stigao do skora 9-15, dok Zadar ima 14-10, a epilogu u Čačku, obradovala se Cedevita Olimpija koja u slučaju pobede nad Mornarom u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.