BALŠINO KUCANJE, PA AKCIJA ZVEZDE: Evroliga izabrala poteze kola (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 15:39

BALŠINO KUCANJE, PA AKCIJA ZVEZDE: Evroliga izabrala poteze kola (VIDEO)

Večiti bili atraktivni, ali izgubili...

Zakucavanje srpskog košarkaša Balše Koprivice u meču u kom je Partizan poražen od Panatinaikosa (71:84) izabrano je za najbolji potez 22. kola, saopštila je Evroliga na zvaničnom sajtu.

Koprivica je u trećoj deonici meča odigranog u petak u Atini zakucao loptu u koš preko centra Panatinaikosa Kostasa Adetokumba.

KOPRIVICA SIGNED A POSTER >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << FOR KOSTAS ANTETOKOUNMPO 😱pic.twitter.com/Mmsr7yFsPf

— BasketNews (@BasketNews_com) January 19, 2024

Na drugom mestu najboljih poteza je akcija Crvene zvezde u meču protiv Baskonije, takozvani alej-up, dodavanje Luke Mitrovića i kucanje Džoela Bolomboja.

Osim atraktivnog zakucavanja koje mu je doneli drugo mesto, Bolomboj je zaslužio i osmu poziciju na listi, zahvaljujući blokadi šuta Nikosa Rogkavopulosa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.