Asvel iznenadio CSKA, pobede Fenera, Barse i Panatinakosa

Izvor: RTS, 09.Nov.2019, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asvel iznenadio CSKA, pobede Fenera, Barse i Panatinakosa

Košarkaši Asvela napravili su najveće iznenađenje u sedmom kolu Evrolige savladavši prošlogodišnjeg šampiona ekipu CSKA sa 67:66. Pobede su upisali Barselona, Fenerbahče i Panatinakos.
Asvel je napravio veliko iznenađenje savladavši ekipu CSKA u poslednjim momentima meča.

Ričards i Tejlor predvodili su domaću ekipu do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pobede sa 15 i 14 poena, dok su najefikasniji u redovima CSKA bili Džejms sa 14 i Strelnieks sa 11 poena.
Francuska ekipa upisala je četvrtu pobedu u elitnom takmičenju i nalazi se na devetoj poziciji, dok je CSKA upisao drugi poraz i nalazi se na trećoj poziciji na tabeli.
Barselona je u gostima savladala Žalgiris sa 93:86. 
Sjajni u redovima ekipe koju sa klupe predvodi Svetislav Pešić bili su Higins sa 27 i Mirotić sa 24 ubačena poena.
Kod domaćina Lidej je ubacio 16, a Grigonis 14 poena.
Barselona je lider Evrolige nakon sedam mečeva sa učinkom od šest pobede i jednog poraza, dok je Žalgiris 11. sa tri pobede.
Fenerbahče je došao do tek druge pobede, pošto je na svom parketu savladao Bajern sa 90:82.
Vilijams je postigao 19, a Mahmatoglu 14 poena u ekipi Željka Obradovića. Nikola Kalinić imao je učinak od deset poena i pet asaistencija. 
U timu Dejana Radonjića istakli su se Monro sa 19 i Lučić sa 14 poena. Srpski reprezentativac upisao je i sedam skokova.
Fenerbahče je 14. na tabeli sa dve pobede, dok je Bajern 12. sa pobedom više.
Panatinaikos je savladao Valensiju sa 91:80 kao domaćin.
Tomas je postigao 19, a Rajs 14 poena u pobedničkom timu, dok su kod gostiju najefikasniji bili Lojd sa 27 i Dubljević sa 11 poena.
Grčka ekipa nakon sedam mečeva zauzima sedmu poziciju sa četiri pobede, dok su Španci poslenjdi na tabeli sa jednom pobedom. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.