ATOMSKA BOMBA! Zvezda želi opasnu zverku Evrolige, igrao za Sakramento, Majami, Lejkerse…

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 07:47

ATOMSKA BOMBA! Zvezda želi opasnu zverku Evrolige, igrao za Sakramento, Majami, Lejkerse…

Ozbiljan igrač.

Odlični kirlni centar Derik Vilijams (30) nalazi se na meti Crvene zvezde, prenosi Hristos Harpidis, novinar grčkog portala "Totalbasket".

Vilijams je poslednju sezonu proveo u Valensiji, a prethodno je igrao za Fenerbahče i Bajern, gde je sarađivao sa trenerom Dejanom Radonjićem.

Pre dolaska u Evropu Vilijams je igrao u NBA za Minesotu, Sakramento, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork, Majami, Klivlend i LA Lejkerse.

🚨Derrick Williams draws a lot of interest from different teams in Europe.

One of them is Red Star,per @Totalbasketgr sources.He is a player that coach Radonjic had him in @FCBBTogether in season 2018/19. #euroleague #abaliga #abaleague #basketball @kkcrvenazvezda #ligaendesa

— Christos Harpidis (@chrisalucard) June 17, 2021

Najbolju sezonu u Evroligi odigrao je u Bajernu uporavo pod komandom Radonjića. U dresu Bavaraca je beležio prosečno 13,4 poena i 4,2 skokova. Osvojio je Bundesligu sa nemačkim velikanom, a zatim se preselio u Tursku, pa u Španiju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRESE SE ‘MALI KALEMEGDAN’: Delije ne veruju svojim očima – Zvezda želi ovu igračinu iz Evrolige, igrao dugo u NBA!

Izvor: HotSport.rs, 18.Jun.2021

Ovo bi bilo ogromno pojačanje. Košarkaški klub Crvena zvezda zainteresovana je da u svoje redove dovede Amerikanca Derika Vilijamsa, prenosi Hristos Harpidis, novinar grčkog portala „Totalbasket“. Vilijams je protekle sezone igrao u Valensiji, a prethodno je nosio dres Fenerbahčea i Bajerna,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.