ZAGRMEO PROTIV DALILE - sve o njenom ulasku u Zadrugu 7, pa otkrio šta je plan Cara i Aleks Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 21:23

ZAGRMEO PROTIV DALILE - sve o njenom ulasku u Zadrugu 7, pa otkrio šta je plan Cara i Aleks Nikolić

Neće da ćuti.

Lazar Čolić Zola se još uvek najviše vezuje uz ime Miljane Kulić.  On sa druge tvrdi da je sa njoj zauvek završio.

On je u jednom intervju u to ime odlučio da se okrene drugim temama pa je progovorio o Filipu Caru i Dalili Dragojević.

Da li si čuo da Dalila ulazi u "Elitu", misliš da može da pobedi?

- To ko može da pobedi je smešna priča jer mnogo faktora tu ima. Nisam čuo za Dalilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako uđe dobro, ne znam šta da ti kažem, jer sa devojkom nemam komunikaciju.

Miki opet ulazi u rijaliti, misliš da će ostati do kraja?

- On je jednom izgurao do finala i ja bih voleo ako ulazi da to bude kako treba. Specifičan je on, ja ga gotivim, ali ima slab prag tolerancije. Želim mu da stisne zube i izgura, ima za koga.

Da li si se čuo sa Inom, šta je bilo na kraju, jel rodila bebu?

- Mislim da joj je sve to bila priča da bi je zvali u rijaliti. Nije rodila moju bebu, nije rodila uopšte koliko znam i sama se izblamirala i pogubila. Žao mi je, nije smela tako, pored mene i moja majka je bila pod stresom.

Jel se čuješ sa Carem, šta je sa njim i Aleks?

Zajedno su, čujemo se naravno non-stop. On je tamo u Hrvatskoj, nismo se videli, mislim da ćemo se uskoro i videti, sve je okej. Ne pričamo mi sada o tim ozbiljnim stvarima, imamo neke svoje teme.

Jel ti Car zamera druženje sa Janjušem?

Ništa nema da mi zameri, meni je Filip najbliži, čujem se sa Janjušem, ne baš često ali se čujemo. Ako oni nisu dobri što bih ja morao da biram stranu, ne mešam se uopšte.

U kakvim si odnosima sa Anđelom?

- Nemam sa njom kontakt, ni ne pratim šta se dešava, poslednje što znam da nije sa Zvezdanom, stvarno se ne bavim time ko, šta, gde radi, ne zanima me. Meni se rijaliti završio, a i kada sam bio unutra nisam mnogo zalazio u tuđe teme.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.