Vesna Rivas Đokovićima videla gubitak bebe?!

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesna Rivas Đokovićima videla gubitak bebe?!

Poznato je da se Vesna Rivas, pored pevanja i rijalitija, bavi i gatanjem. Pevačica je na poligrafu otkrila šta je videla Novaku Đokoviću u kartama, navode vesti-online.com.

U emisiji “Parograf” Rivasova je otkrila razne stvari o sebi, a takmičare je najviše šokirala kada je rekla da je Novaku Đokoviću predvidela muško dete.

“Đokoviću sam videla gubitak jedne bebe i rekla sam da je Jelena pobacila žensko dete, a da je rodila muško”, otkrila je Vesna.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Potresna ispovest Vesne Rivas o pokušaju samoubistva, ranjavanjima i vezi sa oženjenim inspektorom!

Izvor: Tracara.com, 22.Dec.2015

Vesna šokirala ukućane (foto: screenshot) Vesna Rivas je nedavno, u emisiji Parograf, govorila o potresnim iskustvima koja je doživela. Pevačica je iskreno odgovorila na pitanje da je pokušala da se ubije.“Otac mi je zabranjivao sve što sam volela u životu, nije mi dopustio ljubav, nije...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.