SVET razotkrivanje! SVE DEVOJKE Miloša Bikovića!

Izvor: Svet, 14.Jun.2020, 13:21

SVET razotkrivanje! SVE DEVOJKE Miloša Bikovića!

MILOŠ BIKOVIĆ POTIČE IZ VRLO BOGATE PORODICE! Rame uz rame s Banderasom
Miloš je uspeo ono što je retko kome pošlo za rukom. U Rusiji je jedan od najpopularnijih i najplaćenijih glumaca, stekao je status zvezde i glumio sa zvučnim holivudskim imenima, kao što je Antonio Banderas. Dodao je svojoj biografiji i niz hit filmova, a onaj pod nazivom “Sluga” jedan je od tri najuspešnija ruska filma i najgledanija komedija svih vremena!
Poezija
Biković >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uživa u poeziji, a pre par godina na svom Instagram profilu objavio je pesmu “Čoveče”, skromno dodavši:
“Ne pretendujem da ovo nazivam poezijom. Ali, eto, tu je.”

Brat monah
“Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Sa njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: Razmisliću o tvojim rečima”, ispričao je Miloš.
PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! DARKO LAZIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE! Alkohol ga uništio! Nole i Nataša nekad BILI U VEZI, a ovo ih SPOJILO! Veljko i Bogdana odlučili da žive u Titelu! Šabanov sin prekršio OBEĆANJE dato ocu!
PROČITAJTE JOŠ: ŠOK PREOKRET! Muž Tanje Savić se OGLASIO: “VOLIM Tanju isto kao i PRVOG DANA!”
PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša: “MRŽNJA na estradi je sasvim NORMALNA STVAR!”
Majci kupio stan
Glumac je otkrio da ga je majka podržala u karijeri, ali da joj njegov uspeh nije previše važan. Verovala je da će postati glumac ali nije ga preterano hrabrila u tome. Od honorara za film “Sluga” kupio je majci stan u Beogradu. Odrastao je na Karaburmi, a često su morali da se sele jer nisu imali svoj stan.
Sve su izgubili
Miloševa porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije izgubili su svu imovinu. Tata mu je radio kao direktor velike austrijske firme i zarađivao dosta novca, ali Biković kaže nije osetio taj lagodan život, dok njegov stariji brat jeste.
Nevin
Glumac Miloš Biković je dugo bio u vezi sa koleginicom Brankicom Sebastijanović, mnogi su mislili da će ga upravo ona odvesti pred oltar, ali nije. Mediji su tada pisali da oni ne upražnjavaju seks i da se čuvaju za prvu bračnu noć, što je Brankica i potvrdila.
“Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima.”
Bogata kolekcija lepotica
Biković važi za jednog od najvećih zavodnika među glumcima, a pored sebe je uvek ima najlepše devojke. Njegov izbor su prirodne lepotice, pa pored veze sa koleginicom Brankicom Sebastijanović i manekenkom Brbarom Tatalović, glumac može da se pohvali i vezom sa čuvenim ruskim glumicama Aglajom Tarasovom i Sashom Luss.
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET I ATA IMAGES
The post SVET razotkrivanje! SVE DEVOJKE Miloša Bikovića! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.