REPER PREVARIO BIVŠU ŽENU, SADA NJEGA STIGLA ISTA SUDBINA? Vanja uhvaćena s drugim: Ša ne zna šta ga je snašlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 14:09

REPER PREVARIO BIVŠU ŽENU, SADA NJEGA STIGLA ISTA SUDBINA? Vanja uhvaćena s drugim: Ša ne zna šta ga je snašlo

Ipak je prevara u pitanju?

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova sada već bivša supruga rastali su se nakon svega par meseci braka.

Ša je obrisao sve uspomene koje su ga vezivale za Vanju, a u oglasio se za medije i objasnio je da ni sam ne zna koji je razlog što ga je napustila.

On je potvrdio da je došlo do drame u njegovom porodičnom domu i on se razvodi od supruge Vanje, samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja u Kraljevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - rekao je reper.

Vanja se uvek nije oglasila povodom ove situacije, ali je sinoć uhvaćena kako drži "lajv" sa drugim muškarcem. Vanja, koja je tiktokerka i influenserka, razgovarala je sa nepoznatim tiktokerom, a slike su se brzo proširile po društvenim mrežama. Kako je reper naveo, ova situacija duže traje i ona je napustila stan, ali je istakao da do prevare nije došlo.Vanja se uvek nije oglasila povodom ove situacije, ali je sinoć uhvaćena kako drži "lajv" sa drugim muškarcem. Vanja, koja je tiktokerka i influenserka, razgovarala je sa nepoznatim tiktokerom, a slike su se brzo proširile po društvenim mrežama.

- Ša, ti plači, nju će Maša da teši - glasi komentara u jednoj od objava, a komentari su se samo nizali:

- Odmah je pitao: "Gde ti je ovaj", a ona kaže: "Nemam pojma, neću o tome da pričam" - navela je jedna korisnica.

- Ma, mala očigledno velika varalica, sve su one tu negde, nije se džaba rastala od prethodnog muža - složio se jedan korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.