RASPLAKALI TAKMIČARA U ZVEZDAMA GRANDA - Marija Šerifović postupila SUROVO, David ga PONIZIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 14:40

RASPLAKALI TAKMIČARA U ZVEZDAMA GRANDA - Marija Šerifović postupila SUROVO, David ga PONIZIO

Viki ga zaštitila.

Takmičar u "Zvezdama Granda", Josip Nedić (28) zamalo se rasplakao na sceni zbog žirija.

Naime, on je već u prvoj pesmi dobio dva glasa, a do kraja druge numere Marije je povukla glas, ali je Snežana dala, tako da je takmičar imao dovoljan broj glasova da bi mogao da bira mentora.

- Meni dođe da plačem od sreće - rekao je Josip na kraju nastupa.

Saša je pitao Mariju zbog čega je povukla glas, pa je ona odgovorila u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom stilu.

- Na početku mi je bilo to okej, ali kasnije, kako je pesma odmicala nisam više bila sigurna da je to dobro. Moram da naglasim da ič nemaš veze sa ponašanjem na sceni, to moraš da vežbaš možda i godinama - rekla je Marija, a Đorđe se odmah nadovezao:

- Ma, kad ga Viki skine u tange, to će biti znaš kako.

Nakon malo šale, takmičar je odabrao Viki Miljković za mentora, a ona je sa zadovoljstvom prihvatila saradnju.

- Jao, tri sam danas uzela, ali hoću. Još malo ću ja autobus da parkiram ovde. Josip je odličan urbani narodnjak - kazala je Viki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.