PROĆELAV, ZNATNO STARIJI! Vuk Kostić u najtežoj ulozi do sada - da li biste ga prepoznali? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROĆELAV, ZNATNO STARIJI! Vuk Kostić u najtežoj ulozi do sada - da li biste ga prepoznali? (FOTO)

Kakva transformacija!

Glumac Vuk Kostić objavio je na svom Instagram profilu fotografije sa snimanja filma "Dara iz Jasenovca", na kojima ga možemo videti transformisanog u znatno starijeg lika.

On tumači ulogu fra Majstorovića, koji je bio poznati i kao fra Sotona, a na fotografijama ga možemo videti u nesvakidašnjem izdanju. Pod maskom, Kostić je postao proćelav, stariji muškarac.

- Najteža uloga... Film Gage Antonijevića "Dara iz Jasenovca". Fenomenalna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maska - napisao je glumac.

Reč je o filmu koji će se pojaviti u maju 2020. godine, kada će biti obeleženo 75 godina od oslobađanja Jasenovca, najjezivijeg koncentracionog logora u tadašnjoj Nezavisnoj Državi Hrvatskoj, koji je formiran 1941. godine, i u kojem je tokom Drugog svetskog rata stradao veliki broj Srba, Roma i Jevreja.

Najteza uloga.. Film Gage Antonijevića - "Dara iz Jasenovca" Fenomenalna maska @dudavuk2

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Nov 27, 2019 at 2:59am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.