POZNAT JOŠ JEDAN UČESNIK ZADRUGE 7: Svi ga znate, drug je Dejana Dragojevića, po svaku cenu želi u rijaliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 17:53

POZNAT JOŠ JEDAN UČESNIK "ZADRUGE 7": Svi ga znate, drug je Dejana Dragojevića, po svaku cenu želi u rijaliti

Nova sezona uskoro počinje.

Otkako je Željko Mitrović izdao zvanično saopštenje da će od jeseni startovati "Zadruga 7 - Elita", brojni fanovi polemišu ko bi se mogao naći kao učesnik nove sezone, a čak se i pojedine javne ličnosti same nude da budu deo popularnog rijalitija.

Kasting je uveliko u toku, a mnogi bivši zadrugari ponovo žele da dobiju priliku i pokažu se u boljem svetlu.

Kamere našeg portala, ekskluzivno su uslikale Miljanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulić kada je došla u zgradu Pinka da pregovara sa čelnicima o svom ponovnom učešću, a pored nje, došao je i učesnik prethodne sezone, Ivan Dragić.

Nekadašnji fudbaler i učesnik "Zadruge 5", Dino Dizdarević, takođe je izrazio želju da se nađe u "sedmici".

On je na svom Instagram profilu podelio anketu jedne stranice, gde su korisnici ove mreže glasali za njega u želji da ga vide u "Zadruzi 7 - Elita".

Dino je uz ovu anketu postavio i emotikon kojim objašnjava da ozbiljno razmišlja o ulasku u novu sezonu, a da li će zaista postati učesnik, saznaćemo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.