POMUTIĆE RAZUM SVIMA! Buduća zadrugarka je ROĐAKA našeg poznatog pevača i PRAVA BOMBA! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2020, 18:08

POMUTIĆE RAZUM SVIMA! Buduća zadrugarka je ROĐAKA našeg poznatog pevača i PRAVA BOMBA! (FOTO/VIDEO)

Napraviće haos!

 U prostorijama televizije "Pink" danas se nastavilo snimanje profila učesnika "Zadruge 4". Tim povodom u ružičastu televiziju poslednja je došla Snežana Ojdanić koja je svima odmah svojim stasom zapala za oko.

Snežana je rodom iz Podgorice ima 47 godina, pevanjem se bavi već 23 godine. Istakla da u rijaliti ulazi zbog promocije, ali da ne može ni da se požali na honorar. Ne želi da igra na kartu fizičkog izgleda i poznaje mnoge učesnike. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zagolicala je svima maštu tajanstvenošću i pričom koju se sprema da podeli o svom životu kada uđe na imanje. Nije u braku, slobodna je žena i ne isključuje mogućnost da se zaljubi pred kamerama.

Kaže za sebe da je veliki borac i da je veoma temperamentna, ali i zla u datim momentima. Mnogi ističu da izgledom podseća na Seku Aleksić, Minu Kostić i Vendi što joj veoma imponuje.

O Staniji Dobrojević i Kristijanu Goluboviću ima samo reči hvale, dok o odnosu Anabele i Lune nema nimalo lepo mišljenje. Za nju je nepojmivo da majka može da se ponaša prema detetu tako kako se Anabela prema Luni odnosi i ističe da ona svom sinu nikad ne bi radila takve stvari.

Jedna od interesantnih činjenica je i ta da je Snežana dalja rođaka pevača Ere Ojdanića.

Verujemo da će se odlično snaći u rijalitiju, a ceo razgovor sa njom poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

JAOOO! Dušica Jakovljević progovorila o vezi Dare Bubamare sa njenim bivšim: Oni uživaju na Maldivima, a VODITELJKA U BANJI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.