ODMAH NAKON POMIRENJA! Luna i Marko se ZVANIČNO pomirili SINOĆ, a EVO gde je Đoganijeva OTIŠLA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODMAH NAKON POMIRENJA! Luna i Marko se ZVANIČNO pomirili SINOĆ, a EVO gde je Đoganijeva OTIŠLA!

Nije sa njim!

Luna Đogani i Marko Miljković su sinoć objavili pomirenje, javno, u toku gostovanja u emisiji kod Milana Miloševića. Njih dvoje su se podsećamo posvađali samo jedan dan pred izlazak iz Zadruge, a odmah nakon njihovog izlaska počelo je da se spekuliše o pomirenju.

Marko je nakon finala bio neumoljiv po pitanju pomirenja, a samo nekoliko dana nakon toga želeo je da se sa Lunom pomiri iako je rekao da se nikada ne vraća starim ljubavima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsećamo vas i na njihove svađe u Zadruzi koje su bile veoma burne, a Luna bi posle svake doživale blaži nervni slom. Ipak, nakon ove poslednje koja se odigrala samo dan pred finale ona nije plakala, nije čak ni bila tužna, već samo ljuta, što nije svojstveno Đoganijevoj koja je do tada bila veoma emotivna.

Ona je po izlasku još neko vreme bila tužna, ali ni približno koliko se to očekivalo od nje. Odmah nakon finala i rastanka sa Markom, mogli smo da vidimo jednu novu Lunu, koja je nasmejana, želi da se bavi karijerom i odjednom se više ne nervira zbog ljubavi.

Videli smo je u emisijama, na fotografijama i Instagram pričama, a ni na jednoj nije bilo tuge zbog rastanka sa Markom, a potom su se njih dvoje naprasno i pomirili, kao što su najavljivali 14. jula kada su slavili 6 meseci od kako su zajedno.

Na mrežama se dosta spekuliše o njihovom raskidu i pomirenju.

Da li je sve deo strategije da se dođe do pobede? Ostavljamo vam da prosudite.

A evo gde je Luna danas. Ona je obavila fotografiju iz studija gde se vidi da je u toku rad na njenoj novoj pesmi.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRVI DANI NAKON POMIRENJA Mnogi nisu očekivali da će Luna i Marko OVAKO PROVODITI VREME

Izvor: Blic, 17.Jul.2019, 11:37

Luna Đogani i Marko Miljković pre dve večeri javno su otkrili da su se pomirili i svojoj ljubavi dali još jednu šansu, a sada su pokazali kako provode zajedničko vreme.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.