Nisam ljubomorna, ali ne dam ono što je moje Tijana Em upoznala majku Vuka Moba - evo u kakvim su odnosima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 14:40

"Nisam ljubomorna, ali ne dam ono što je moje" Tijana Em upoznala majku Vuka Moba - evo u kakvim su odnosima

Njih dvoje već dva meseca uživaju u ljubavi i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Tijana Milentijević, poznatija kao "Žena od sultana", već neko vreme uživa u vezi sa Vukom Mobom. Pevačica je sada otkrila detalje njihove veze.

Priznala je da ne pravi ljubomorne scene reperu, ali da ne da ono što je njeno. Tijana je upoznala Vukovu majku i ima predivno mišljenje o njoj.

- Svako je, kada mu je stalo nekog, ljubomoran. I ja sam ljubomorna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne preterano, ali prosto ne dam svoje. Verujem mu i mislim da i on meni veruje, a poverenje je najbitnije - kaže Tijana Em i otkriva kako je započela vezu s njim.

- Vuk se meni javio na Instagramu, a nakon toga je došao na moj nastup. Čuli smo se, videli i nakon toga smo ušli u vezu. Lepo nam je, hvala Bogu, i ja se iskreno nadam da će potrajati. Tek smo ušli u drugi mesec, tako da, za sada nam je super - kaže ona.

Šuškalo se da se Tijana preselila kod Vuka u vilu na Žarkovu, a ona sada otkriva da li je to istina.

- Nisam se preselila, ali da provodimo previše vremena zajedno i da sam dosta kod njega, to je tačno. Ogromno mi je olakšanje to što se i on i ja bavimo istim poslom, jer je on neko ko me razume i podržava apsolutno u svemu. On mi govori da treba da izgledam dobro i da budem s*ksi, a to mi mnogo znači u poslu. Bio je prisutan i kada sam snimala spot i podržao me apsolutno u svemu. Nikada dosad nisam imala takvog partnera. Ranije sam imala tremu i blokadu, a s njim to nije slučaj. S njim uživam u svemu, ne smeta mi kada je tu, naprotiv. Znači mi kad je tu - kaže Tijana.

- O svadbi niti pričamo, niti ja o tome razmišljam. Trenutno želim da se posvetim karijeri i pesmama, a mislim da i on tako razmišlja. Ima vremena za sve, nama je trenutno jedino važno što smo srećni sada - kaže ona i otkriva kakav odnos ima sa "svekrvom":

- Ne bih to preterano komentarisala, ali mogu da kažem da smo se upoznale i da imamo predivno mišljenje jedna o drugoj - rekla je ona za "Informer".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.