NIJE MOJ NIVO, ČITA EROTIKU... Dara nazvala Jami ČUDOVIŠTEM, ali tu nije stala! RAT ne prestaje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NIJE MOJ NIVO, ČITA EROTIKU..." Dara nazvala Jami ČUDOVIŠTEM, ali tu nije stala! RAT ne prestaje!

Nemiri u raju?

Folk zvezda Dara Bubamara neretko ulazi u medijske ratove i proziva svoje koleginice sa estrade.

Popularna Novosađanka nije očekivala da će joj, kako kaže, gnusne komentare javno uputiti pevačica Jasna Milenković Jami. Ona je pre nekoliko dana prozvala Daru, koja joj nije ostala dužna (detaljnije klikom OVDE).

- Ja Daru volim, ona je slatkica za mene, znate kako kažu: "Možda ćeš jednom porasti". Ja joj ovom prilikom poručujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pročita neku knjigu - izjavila je tada Jami.

Kako je Dara na sebi svojstven način i sa osmehom na licu prihvatila kritike, kako ona kaže, davno zaboravljene pevačice, ovoga puta odlučila je da ostane dosledna sebi i poruči joj samo jedno.

- Ma, koja Jama, ja se sa njom sprdam. Nije moj nivo da to komentarišem i neću da joj dižem rejting. Preko mene bi da dospe do medija, ali 'ajde, biću humana i pružiću joj to zadovoljstvo. Zaboravljena Jama! Ona čita "Pan erotiku", ali to ne spada u literaturu, tako da ne znam u čemu je problem - rekla je kroz smeh Dara i dodala da se više neće oglašavati kada je u pitanju njena koleginica.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.