NE IDE DA OČEKUJEM NEŠTO OD NJE! Ša na VRUĆOJ STOLICI pokušao da OPRAVDA sebe - napravio NOVU KARIJERU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 20:48

"NE IDE DA OČEKUJEM NEŠTO OD NJE!" Ša na VRUĆOJ STOLICI pokušao da OPRAVDA sebe - napravio NOVU KARIJERU!

"Ne znam kakav odgovor da ti dam..."

Ove subote u emisiji "Magazin In", kod voditeljke Sanje Marinković, gosti su bili Sandra Rešić, Marko Đedović, Nenad Aleksić Ša, Nadica Zeljković i Paula Hublin.

Zadrugari su pričali na temu svojih razočaranja u izboru partnera, a Ša je rekao sledeće:

- Nemam neka nerealna očekivanja, ako se zaljubim i uđem u vezu sa devojkom, znam kakva je, kako se ponaša, znam sve o njoj, ono što sam ja upoznao, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da očekivanja su takva kakva jesu. Nemam ja tu ništa nerealno što mogu da očekujem, zaljubim se u devojku takva kakva jeste, ne ide da sad očekujem od nje nešto što ona nije.

- Ma, sigurno je izneverila neka tvoja očekivanja, pa izneverila je i moja kad je gledam u odnosu sa tobom, a nije tvoja... U nekom ponašanju, odnosu, vašim pričicama... Ne možeš da kažeš da si baš takvu očekivao - ubacila se voditeljka.

- Pa dobro, ali ako meni te neke stvari ne smetaju, što bi drugima smetale? Zašto bi se drugi bavili mojim životom? Okej, kapiram u "Zadruzi" i to sve, ali ako sam se ja odlučio... Možda sam i ja grešio u nekim slučajevima, oboje smo imali greške - rekao je Ša.

A post shared by @sha_govor_ljubavi

Sanja je potom pitala Aleksića da li ima osećaj da je u "Zadruzi" napravio karijeru ludo zaljubljenog muža u drugu ženu.

- Ne znam kakav odgovor da ti dam, ali ako je pitanje na kontu onoga što sam u startu pričao sve vezano za Ivanu, ako sam dobro skapirao, pa sam onda uradio nešto sasvim suprotno, odnosno dozvolio sebi da se zaljubim u drugu osobu, ali to vam govori da nisam bio dovoljno zaljubljen u osobu sa kojom sam bio pre Tare. Nije bilo dovoljno ljubavi u meni prema bivšoj supruzi - zaključio je Ša.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.