Mirka Vasiljević PROGOVORILA o Vujadinovom ZDRAVSTVENOM STANJU: Evo kako se fudbaler sada OSEĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević PROGOVORILA o Vujadinovom ZDRAVSTVENOM STANJU: Evo kako se fudbaler sada OSEĆA!

Otkrila je sve detalje.

Povreda koja je poslednjih meseci predstavljala problem bivšem kapitenu Crvene zvezde uspešno je sanirana u jednoj klinici u Nemačkoj. Tim lekara je operisao Vujadina, a oporavak teče dobro.

Glumica Mirka Vasiljević je otkrila kako je sada fudbaler.

- Sve je super prošlo, što me raduje. Ceo problem je nastao kada se posle nekoliko utakmica na Kipru povredio i nakon brojnih lekarskih pregleda koje je obavio tamo, sve prognoze su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bile da će se sve rešiti terapijama. Međutim, vreme je prolazilo, a pošto je Vujadin odgovoran i veliki profesionalac uradio je dodatna ispitivanja jer je osetio bol. Otišao je u Nemačku gde su lekari rekli da je najbolja stvar koja može da se uradi operacija, jer će to na duže staze dati najmanje komplikacija. Ubrzo je usledio moj povratak u Beograd, ja sam imala zakazana snimanja serije, te je on morao da nastavi lečenje u Nemačkoj bez mene. Vujadin je u dobrim rukama, sa njim su dobri lekari i verujem da će sve proći u najboljem redu - u dahu priča glumica koja za vreme fudbalerovog oporavka u bolnici vodi računa o njihovo troje dece.

Ona dodaje da je operacija prošla bez ikakvih problema.

- U roku od dva dana su ga spremili za hiruršku intervenciju, operacija je odrađena. Sve je prošlo bez bilo kakvih problema i brzo je pušten kući. Srećom, moji baka i deka su penzioneri u Nemačkoj, bili su sa njim, čisto da zna da je neko blizak uz njega. Naravno, i mi u Beogradu smo sa njim na telefonu, a danas ili sutra bi trebalo da se vrati u Beograd - ispričala je Mirka i dodala:

- Bitno da je ceo taj loš period sada iza nas i da će sve dalje biti dobro jer će moći da se posveti treninzima. Povrede su sastavni deo fudbala, najbolje bi bilo da ih nema, ali se dešavaju - istakla je Vasiljevićeva.

Podsetimo, Mirka i Vujadin imaju troje dece Andreja, Andrijanu i Mihajla, a jedno drugom su uvek velika podrška. Mirka je u nekoliko navrata isticala da joj nije teško da se zbog supruga preseli u drugu zemlju, a da u Beograd dolazi samo zbog posla.

HALJINA SVE OTKRIVA! Procurio VRELI snimak Rade Manojlović sa snimanja spota! Od ovoga se EKRAN TOPI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.