Ivona Damjanović u Pinkovim zvezdicama oduševila Gocu: Tvoj glas je veliko bogatstvo! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Nov.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivona Damjanović u Pinkovim zvezdicama oduševila Gocu: Tvoj glas je veliko bogatstvo! VIDEO

U večerašnjoj emisiji šoua Pinkove zvezdice, Ivona Damjanović uspela je da svojim fenomenalnim vokalom izazove predivne reakcije žirija i publike, dok je Goca bila oduševljena njenom interpretacijom.

Pesmom "Krive riječi", Ivona je u Pinkovim zvezdicama pokazala svoj raskošni volumen i raspametila petočlani žiri, koji je za ovu mladu kandidatkinju imao samo reči hvale: "Predivno. Imaš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neku takvu milinu u svom glasu, i sve to tako zvuči lako. Lako ulaziš u te akorde koji su vrlo neobični. Ne treba da budeš toliko skromna, imaš jedno bogastvo veliko. Tvoj vokal je zaista jedno veliko bogatstvo", hvalila je Goca, Ivonu.

"Pa, uživao sam. Na početku sam odmah počeo da upoređujem sa malom Dunjom iz prethodne sezone, ali kasnije kada je odmicalo, kako da ne bude petica. Razoružao me je tvoj talenat, super", dodao je Milan. "Tako neposredno, nenametljivo, a tako upečatljivo", kratka je bila Jelena.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Suze u Pinkovim zvezdicama: Irnes izazvao ovacije žirija i publike! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Nov.2015, 00:22

Irnes Divjan iz Sarajeva i u drugom rugu takmičenja Pinkove zvezdice, svojim vokalom uspeo je da raspameti petočlani žiri i izazove gromoglasan aplaz i ovacije...Izvođenjem numere Parnog valjka "Dođi", Irnes je najpre fascinirao žiri Pinkovih zvezdica, ali i publiku koja je tokom njegovog nastupa,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.