DEKOLTE OBRAČUN: Perverzna pevačica ili niske strasti? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEKOLTE OBRAČUN: Perverzna pevačica ili niske strasti? (FOTO)

Mnoge zvezde pojavile su se na jednoj humanitarnoj svečanosti u Los Anđelesu u vrlo provokativnim izdanjima, a među njima i Majli Sajrus i Šeron Stoun. Koja vam je od njih dve seksepilnija?

Brojne slavne lepotice nisu propustile humanitarno gala veče u Los Anđelesu, a mnoge su za tu priliku izabrale veoma seksi odevnu kombinaciju. Među njima i Majli Sajrus, koja jedva da je prekrila grudi, kao i Šeron Stoun, takođe naklonjena crnoj boji. 

Majli >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – luckasta, već po običaju, pa ova golišava trakasta varijanta i ne čudi mnogo. Da li je, međutim, dovoljno izazovna da zaseni i fimsku divu? Budi li vam proslavljena glumica i u 57. godini niske strasti?

Foto: Profimedia/SIPA USA

A te večeri je viđeno i ovo:

Rijanin cvetak zanovetak bi mnogi rado ubrali! (FOTO)

Na amFAR Gala Inspiration žurci crvenim tepihom su prošetale i Mila Jovović, Gvinet Paltrou, Moli Sims…

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Grudi na izvol’te: Rijana i Majli Sajrus se razgolitile na crvenom tepihu

Izvor: Lepota i zdravlje, 30.Okt.2014

Humanitarno veče amfAR Inspiration Gala u Los Anđelesu okupilo je još jednom brojna poznata lica. Dok su neki pokazali humanu stranu svoje ličnosti, pojedine zvanice istakle su neke druge atribute...Majli Sajrus i Rijana ostavile su bez teksta sve prisutne svojim odevnim kombinacijama!..Dvadesetdvogodišnja...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.