DEJAN VISIO SA ZIDA - DRAMA U KUĆI U VETERNIKU! Biljani pozlilo kada ga je videla, David hitno reagovao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 17:07

DEJAN VISIO SA ZIDA - DRAMA U KUĆI U VETERNIKU! Biljani pozlilo kada ga je videla, David hitno reagovao!

"Šta radiš to?"

Pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević, gostovao je u jednoj emisiji kada je govorio o drami koju je sam izazvao snimajući se za Jutjub kanal, pa uplašio sve ukućane u porodičnoj kući u Veterniku.

Dejan je tom prilikom govorio o ogromnoj podršci porodice koju svakodnevno dobija, a pogotovo nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić koji je u tom momentu bio svež.

Dragojević je istakao da je cela porodica bila osetljiva na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega i njegova raspoloženja nakon njegovog izlaska iz rijalitija, te su burno reagovali na sve, a majka, baka i brat su posebno bili zabrinuti za njegovo stanje i da se na svaki njegov agresivniji potez uplaše.

- Snimao sam nešto za internet, pa sam srušio deo zida u kući. Visio sam na zidu, pa je baba zvala mamu, da joj kaže da sam srušio zid. Mama se prepala, mislila je da sam se nešto iznervirao, da sam krenuo da lupam po dvorištu. Pa me je i David zvao da me pita šta radim to... Čim vide da sam nešto nervozan, plaše se za mene - istakao je Dejan u emisiji "Kapiraš momenat".

Nakon toga, on je istakao da, kada bi mogao, vratio bi prošlost i svoj odnos sa porodicom nikada ne bi prekinuo, ni zbog koga.

Podsetimo, Dejan je nedavno obeležoj svoj četvrti Ramazan, pa proslavio i Bajram u Veterniku i time obelodanio svoju versku opredeljenost o kojoj se dugo spekulisalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.