DAN NAKON SVADBE ODVEDEN U POLICIJSKU STANICU?! Darko Lazić opet prekršio zakon - zbog ovoga reagovali nadležni organi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2023, 15:43

DAN NAKON SVADBE ODVEDEN U POLICIJSKU STANICU?! Darko Lazić opet prekršio zakon - zbog ovoga reagovali nadležni organi

Svi mediji su ispratili ovaj njegov potez!

Darko Lazić je juče izgovorio sudbnonosno "da" i zavetovao se pred Bogom Katarini Lazić na večnu ljubav. Međutim, na dan svadbe je prekršio zakon jer je vozio skupoceni automobil iako mu je oduzeta vozačka dozvola. 

Samo par dana pre svadbe, Darko je imao saobraćajnu nezgodu u kojoj je on bio kriv. U policijskoj stanici je izjavio da je spreman da snosi troškove jer je on odgovoran za tu nezgodu. Darko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio je za volanom "BMW" iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu jer mu je srpska oduzeta. On je tada udario kombi otpozadi i napravio je manju materijalnu štetu.

Kako "Kurir" prenosi Darko je dan nakon svadbe navodno završio u policijskoj stanici. Njega su policajci našli ispred restorana u kom je pravio veselje.

Paparaci su ga uslikali dok je razgovarao s policijom, a potom je zvao nekoga telefonom i vikao. Ubrzo je otišao s njima u policijsku stanicu, gde je dao izjavu povodom, kako smo prenose domaći mediji, vožnje bez vozačke dozvole.

S obzirom na to da je Darkova svadba bila medijski ispraćena, nadležnim organima nije moglo da promakne da je pevač vozio "Lamborginija".

Podsetimo, danas mu je i izrečena kazna zbog izazivanja saobraćajne nesreće pre nekoliko dana i kažnjen je sa 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.