DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO? Nakon RASKIDA Stefana i Jovane, fanovi OSULI PALJBU po misici

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2022, 09:45

"DA LI ĆE MU VRATITI AUTO KOJI JOJ JE KUPIO?" Nakon RASKIDA Stefana i Jovane, fanovi OSULI PALJBU po misici

"Stefan mi je ostavio novac da kupim baš ovaj auto za njegovu ljubav Jovanu."

Raskid Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević iznenadio je sve koji su pratili njihovu ljubav u rijalitiju i van njega.

Iako su oboje pričali o braku i deci, Stefan je u svom izlaganju naveo da je ostavio Jovanu jer ga je njeno ponašanje ugušilo.

Jovana je čak za vreme Stefanovog boravka u "Zadruzi", stanovala sa njegovim ocem i maćehom u vili na Zvezdari, a pričalo se i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj je Karić kupio automobil, piše "Kurir".

 Stefanov otac, Osman napisao je na svom Instagram profilu u septembru prošle godine, kako je Jovanu obradovao skupocenim automobilom marke Audi, te da je to bila želja njegovog sina.

- Pre nego što je ušao u Zadrugu, Stefan mi je ostavio novac da kupim baš ovaj auto za njegovu ljubav Jovanu. Nadam se da će se Jovana obradovati. Evo, sine, ispunio sam ti želju. Sve za ljubav - rekao je Osman tada i usnimio besnu mašinu, automobil marke Audi.

Upravo oko tog automobila sada je počela da se vodi polemika na društvenim mrežama. Fanovi i jedne i druge strane zapitali su se da li je Jovana zadržala ili vratila automobil koji je dobila od Karića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.