Bravo gazda! Kineski milijarder poveo 6400 radnika na odmor u Francusku!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo gazda! Kineski milijarder poveo 6400 radnika na odmor u Francusku!

U Parizu je rezervisao 140 hotela za četiri noći te je svojim radnicima platio i turističke vodiče, ulaznice za Luvr i Ajfelov toranj te putovanje vozom od Pariza do Azurne obale gde je svojim radnicima rezervisao smeštaj u hotelima s pet zvezdica u Kanu i Monaku, javlja.

Jinjuan je Francusku odabrao kao bi proslavio 20 godina od osnivanja kompanije i saradnje njegove firme sa tom zemljom. U Nici je 6.400 radnika oborilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i svetski rekord za najveći ljudski lanac. Okupili su se i svojim telima ispisali ‘Tiensov san je u Nici na Azurnoj obali‘.

Tiens Grup ima poslove u različitim sektorima, poput biotehnologije turizma, kozmetike.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Za odmor radnika dao 33 mil. evra

Izvor: B92, 11.Maj.2015

Poseta grupe od 6.400 zaposlenih, kojoj je direktor firme platio četvorodnevni odmor u Parizu i Nici, doneće otprilike 33 miliona evra francuskoj privredi...Milioner i direktor kompanije Tiens Li Đinjuan odlučio je da za 20-godišnjicu preduzeća časti polovinu svog personala vikend-odlaskom u Pariz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.