Bivša zadrugarka NAPADNUTA - Hitno se oglasila i uputila JAVNI APEL za pomoć: Nepoznato ko stoji iza svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2024, 16:05

Bivša zadrugarka NAPADNUTA - Hitno se oglasila i uputila JAVNI APEL za pomoć: Nepoznato ko stoji iza svega

Ona je zatražila pomoć od svih pratioca.

Bivša zadrugarka Anja Todorović je nedavno podelila snimak sa svojim novim-starim dečkom, Jovanom Cvijetićem Cveletom, sa kojim je boravila u Zadruzi, a nakon iste su se i verili.

Međutim, tikva je pukla, kada je obelodanjena njena afera sa Bilalom Brajlovićem, a po svemu sudeći, on joj je sada prešao preko toga, te su nastavili po starom.

Zajedno su proslavili njegov rođendan, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fanove obradovali prvim zajedničkim snimkom nakon pomirenja. Ovaj potez mnoge je ostavio u neverici, a fanovi se pitaju šta se zaista dogodilo i zbog čega tačno je došlo do njihovog raskida, s obzirom da su delovali poprilično skladno i činilo se da ništa ne može da ih poremeti.

Ipak, Anja je danas zabrinula fanove, kada je podelila fotografiju, uz koju je otkrila kako su joj banovali TikTok profila, a ni sama ne zna šta se tačno dogodilo i ko stoji iza svega. Javno je zamolila za pomoć, a čini se da nije pronašla rešenje, s obzirom da je napravila novi profil na pomenutoj društvenoj mreži:

- Ljudi, treba mi vaša pomoć, banovan mi je TikTok, šta da radim??? - uspaničena je bila Anja Todorović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.