BILALOVA PORODICA BRUTALNO UDARILA NA PRODUKCIJU - Nakon proslave Bajrama, žestoko osuli paljbu po čelnicima

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 18:38

BILALOVA PORODICA BRUTALNO UDARILA NA PRODUKCIJU - Nakon proslave Bajrama, žestoko osuli paljbu po čelnicima

Pobesneli!

Produkcija rijalitija "Zadruga" prethodnog dana ispoštovala je učesnika Bilala Brajlovića za njegov najradosniji praznik Bajram, pa je tako Brajlović sa zadrugarima slavio i gostio se uz muziku.

Međutim, porodica zadrugara se toliko razočarala u produkciju, pa su se oglasili na Instagram profilu Brajlovića i žestoko osuli paljbu po produkciji.

- Ovom prilikom obaveštavamo sve ljude koji podržavaju Bilala i koji su poslali čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povodom proslave Bajrama u Zadruzi! Sve čestitke smo predali u produkciju, za koje imamo i fotografije. 90%čestitki nisu uneli Bilalu, iz kojeg razloga, ne znamo. Čestitke od bliskih prijatelja, mnogobrojne podrške, kao i porodice, Bilal nije dobio. Razočarani smo kao prijatelji, porodica, podrška, jer su nam skratili da naše mnogobrojne poruke koje su stizale iz svih krajeva sveta, ne dođu do Bilala. Praznik je bio jedan od retkih trenutaka da ljudi koji ga prate pošalju svoje čestitke, jer mu proslava rođendana nije bila dozboljena. - napisala je Bilalova porodica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.