AU, BRATE! Anastasija Ražnatović u neverici zbog prizora ove žene - Odmah reagovala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 16:49

"AU, BRATE!" Anastasija Ražnatović u neverici zbog prizora ove žene - Odmah reagovala!

Nije krila šok.

Anastasija Ražnatović otputovala je sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljem na Ibicu, a društvo im pravi i njihov privatni vozač Rašid.

Anastasija je nakon gubitka bebe u petom mesecu trudnoće odlučila da se na neko vreme povuče iz javnosti, pa je iz tog razloga ugasila i društvene mreže, ali čini se da se oporavlja i da sve dolazi na svoje mesto.

Ražnatovićeva je vratila Instagram profil odakle redovno obaveštava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje pratioce kako se provodi na Ibici.

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Anastasija, Nemanja i Rašid se svakodnevno provode i lumpuju u tamošnjim barovima i klubovima, a sinoć su definitivno imali noć za pamćenje. U jednom od popularnijih klubova na ovom španskom ostrvu, održan je performans atraktivne plesačice, koja je potpuno oduševila sve goste, a Ražnatovićevu posebno.

- Au brate! - neprestano je ponavljala Anastasija snimajući igračicu koja se, vezana za plafon uvijala u kadi i iznad nje, i pokazivala pravo akrobatsko umeće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.