PRVI DO PUTINA Emir Kusturica sa suprugom Majom sedeo do ruskog predsednika pa mu i zasvirao

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2015, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI DO PUTINA Emir Kusturica sa suprugom Majom sedeo do ruskog predsednika pa mu i zasvirao

MOSKVA - Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica prisustvovao je sa suprugom Majom gala-proslavi decenije postojanja ruske televizijske mreže Raša tudej (Russia Today).

Ruska TV sinoć je raskošno proslavila 10. rođendan, a osim brojnih uglednih zvanica iz sveta politike, kulture i medija, čestitali su joj i šef države i premijer, Vladimir Putin i Dmitrij Medvedev.

Bračni par Kusturica sedeo je na proslavi uz rame šefu ruske države, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << TV stanici Raša tudej poručio da njeni novinari daju doprinos u unapređenju ruskih medija u inostranstvu.

Kusturica je uveličao slavlje tako što je Putinu i gostima zasvirao sa svojim orkestrom.
Pogledaj vesti o: Emir Kusturica,   Moskva

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.