UEFA kaznila Partizan novčano i zatvaranjem dela tribine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2022, 19:19

UEFA kaznila Partizan novčano i zatvaranjem dela tribine

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Partizan zbog bacanja predmeta sa tribina ka terenu, upotrebu pirotehnike i zakrčenih prolaza na stadionu na utakmici drugog kola D grupe Lige konferencija protiv Nice (1:1) u Humskoj.

Crno-beli će morati da plate novčanu kaznu od 70.000 evra i da zatvore 6.000 mesta po izboru za naredni duel Lige konferencija 6. oktobra u 21.00 protiv Kelna.

Evropska kuća fudbala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaznila je i Keln sa 100.000 evra zbog divljanja njegovih navijača u Francuskoj protiv Nice, a nemački klub neće moći da računa na podršku svojih pristalica na naredna dva gostovanja protiv Partizana u Beogradu i Slovačkog u Uherskom Hradištu u Češkoj.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

UEFA kaznila Partizan

Izvor: B92, 24.Sep.2022

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Partizan zbog bacanja predmeta sa tribina ka terenu, upotrebu pirotehnike i zakrčenih prolaza...Kazna se odnosi na dešavanja na utakmici drugog kola D grupe Lige konferencija protiv Nice (1:1) u Humskoj...Crno-beli će morati da plate novčanu kaznu od 70.000...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.