Promenljivo stanje kolovoza na putevima u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2022, 07:36

Promenljivo stanje kolovoza na putevima u Srbiji

Vozače večeras očekuje promenljivo stanje kolovoza, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije.

Na mokre deonice nailaziće i u nižim predelima dok je za putovanje u planinske predele neophodna upotreba zimske opreme i uređaja za povećanje trakcije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, dodaju iz AMS S.

Smanjena brzina vozila zbog snega na putu Takovo-Ljig

Na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Takovo-Ljig jutros je usled snežnih padavina smanjena brzina kretanja vozila, saopštili su Putevi Srbije.

To javno preduzeće podseća vozače da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Radovi kod Surčina u smeru ka Novom Sadu i između petlji "Zmaj" i "Aerodrom" u smeru ka Šidu.

Od danas će se u periodu od 10 do 16 časova izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, petlja Surčin - petlja Beograd, zona odvajanja - račvanja saobraćaja od petlje Surčin ispred petlje Beograd, u smeru ka Novom Sadu, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

U toku izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Od danas će se, u periodu od 10 do 16 časova, izvoditi radovi i na sanaciji oštećene sigurnosne - elastične ograde u razdelnom pojasu, na državnom putu I A reda broj 1, petlja "Zmaj" - petlja "Aerodrom", u smeru ka Šidu.

Radovi će se izvoditi na kraćim deonicama od 300 metara, gde će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Jaka magla na teritoriji Zaječara smanjuje vidljivost

Na teritoriji Zaječara, preko prevoja Golo brdo, vidljivost je jutros smanjena na 50 do 100 metara usled pojave magle, saopštili su Putevi Srbije.

Iz tog javnog preduzeća savetuju maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na prelazima kamioni čekaju do tri sata

Izvor: B92, 01.Mar.2022

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima Batrovci, Šid i Horgoš, na izlasku, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta...Na graničnom prelazu Bogojevo, na izlasku, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na Kelebiji 120 minuta. Na ostalim graničnim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.