Ova fotografija nabolji je dokaz koliko je Džej Lo zaljubljena

Izvor: Press, 21.Mar.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova fotografija nabolji je dokaz koliko je Džej Lo zaljubljena

Izgleda da romansa između latino dive Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza postaje sve ozbiljnija. Džej Lo upoznala je Aleksovu porodicu i sudeći po fotografijama koje je objavila njegova sestra, porodica Rodrigez oduševljena je novom snajkom.
foto: zena.blic.rs
Suzi Dunand, sestra jednog od najpoznatijih bejzbol igrača, objavila je na Instagramu selfi sa Džej Lo uz komentar "prosto >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << preslatka". Suzi je Dženifer nazvala snajkom, pa je jasno da je seksi latina dobila "zeleno svetlo" ženskog dela porodice Rodrigez. 
Mediji prethodnih dana pisali da je 41-godišnji Aleks je već upoznao decu svoje izabranice, a plan im je da se blizanci koje je Dženifer dobila u braku sa Markom Entonijem upoznaju i sa njegovim klincima.
 

 
 
Američki tabloidi šuškaju da je Džej Lo sa Aleksom u vezi već nekoliko meseci. Pre posete Majamiju i druženja sa  porodicom svog novog dečka, novopečeni par zaputio se na privatno ostrvce udaljeno oko 200 kilometara od obala Floride.
I Aleks i Džej Lo imaju burnu bračnu prošlost.  Slavni bejzbol igrač je 2002. do 2008. godine bio u braku sa Sintijom Askurtis. Iz šestogodišnjeg braka ima dve ćerke, 12-godišnju Natašu i osmogodišnju Elu. Brakorazvodnu pernicu obeležili su medijski natipisi i optužbe za neverstvo sa pop divom Madonom.
 

 
Latino zvezda iz sebe ima tri propala braka i nekoliko veridbi. Sa prvim suprugom Ojani Nouom bila je godinu dana u braku, sa drugim mužem Krisom Džudom 12 meseci duže, a sa trećim suprugom Markom Entonijem sedam godina. Na spisku njenih bivših ljubavi nalaze se i Ben Aflek, Pi Didi i Kasper Smart. 
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.