ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV: Poznati košarkaš i bivši dečko Ane Ivanović oženio MIS SRBIJE! Mlada imala dve venčanice i izgledala PRELEPO (FOTO)

Izvor: Kurir, 23.Jun.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVETOVALI SE NA VEČNU LJUBAV: Poznati košarkaš i bivši dečko Ane Ivanović oženio MIS SRBIJE! Mlada imala dve venčanice i izgledala PRELEPO (FOTO)

Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, posle čega je usledilo svadbeno veselje.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREKINUTO SLAVLJE ZBOG POPLAVE Mis Srbije i košarkaš se VENČALI u Hramu Svetog Save, a onda je usledila DRAMA tokom svadbenog veselja

Izvor: 011vodič.com, 23.Jun.2019

Foto: Instagram Košarkaš Ivan Paunić i nekadašnja mis Srbije Milica Jelić venčali su se danas u Hramu Svetog Save, posle čega je usledilo svadbeno veselje. Foto: Instagram Par je još 2017. godine obavio građansko venčanje, a danas se na večnu ljubav zavetovao i pred Bogom. Milica i Ivan imaju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.