Izvor: Danas, 31.Jul.2021, 09:38

Vaterpolisti Srbije poraženi od Hrvata na OI, sledeći protivnik Crna Gora

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od Hrvatske sa 12:14 (3:5, 1:1, 4:4, 4:4), u utakmici četvrtog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Tokiju.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska dobila klasik protiv Srbije

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021

Vaterpolisti Srbije poraženi su u velikom derbiju od Hrvatske sa 14:12. Hrvatska, Srbija, Španija i Crna Gora su uoči poslednjeg kola obezbedili plasman u četvrtfinale, isto kao i Italija, Grčka, SAD i Mađarska.

Nastavak na N1 televizija...

Vaterpolisti Srbije u "klasiku" poraženi od Hrvatske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2021

Vaterpolisti Srbije poraženi su danas u derbiju četvrtog kola B grupe na Olimpijskim igrama od selekcije Hrvatske 14:12...Vaterpolo klasik dva poslednja olimpijska šampiona bolje su počeli Hrvati, poveli 5:1, ali je Srbija uzvratila i stigla do 8:8...Ipak, Hrvatska je posle toga ponovo napravila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Vaterpolisti Srbije poraženi u derbiju od Hrvatske na OI

Izvor: Beta, 31.Jul.2021

Vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je danas na Olimpijskim igrama u Tokiju od selekcije Hrvatske sa 12:14 (3:5, 1:1, 4:4, 4:4), u meču četvrtog kola Grupe B.Najefikasniji u selekciji Srbije bio je Nikola Jakšić sa tri gola, a Filip Filipović i Strahinja Rašović su upisali po dva pogotka.U...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.