OGROMAN SVETSKI SKANDAL NA POMOLU: Fifa pokrenula disciplinski postupak protiv Ekvadora, preti im IZBACIVANJE sa Mundijala!

Izvor: Kurir, 11.Maj.2022, 19:49

OGROMAN SVETSKI SKANDAL NA POMOLU: Fifa pokrenula disciplinski postupak protiv Ekvadora, preti im IZBACIVANJE sa Mundijala!

Međunarodna fudbalska federacija (Fifa) pokrenula je danas disciplinski postupak protiv Ekvadora, zbog sumnje da je tokom kvalifikacija za svetsko prvenstvo za tu reprezentaciju nastupao igrač koji nije njen državljanin.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

FIFA pokrenula postupak protiv Ekvadora zbog "nepostojećeg" igrača

Izvor: B92, 11.Maj.2022

Medjunarodna fudbalska federacija FIFA pokrenula je disciplinski postupak protiv Ekvadora,..Sumnja se da je tokom kvalifikacija za svetsko prvenstvo za Ekvador nastupao igrač koji nije njen državljanin.Ako FIFA utvrdi da je Ekvador kriv u ovom slučaju, bio bi eliminisan sa ovogodišnjeg svetskog prvenstva...FIFA...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.