MOMENAT KOJI JE RASPLAKAO SVE KOJI NAVIJAJU ZA LIVERPUL: Pogledajte momenat kada se Salah povredio i plačući izašao iz igre (VIDEO)

Izvor: Kurir, 26.Maj.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOMENAT KOJI JE RASPLAKAO SVE KOJI NAVIJAJU ZA LIVERPUL: Pogledajte momenat kada se Salah povredio i plačući izašao iz igre (VIDEO)

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah povređen je na trećini finala Lige šampiona koje engleski klub igra protiv madridskog Reala.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ramos "namerno" povredio Salaha (FOTO)

Izvor: B92, 26.Maj.2018

Mohamed Salah je u prvom poluvremenu finala Lige šampiona morao da napusti teren, a razlog za to je bio start kapitena Reala Serhija Ramosa...Sporan detalj se desio u 26. minutu meča, kada je Ramos srušio napadača Liverpula, a naizgled je sve to izgledalo kao jedan običan faul...Nekoliko minuta...

Nastavak na B92...

Salah zbog ramena ne ide na Mondijal?

Izvor: Vesti-online.com, 26.Maj.2018

Napadač Liverpula Mohamed Salah će prema prvim procenama najverovatnije propustiti Svetsko prvenstvo u Rusiji, pošto se povredio na meču finala Lige šampiona protiv Reala u Kijevu...Salah je bio prinuđen da u 31. minutu napusti teren, pošto je prethodno povredio rame posle duela sa defanzivcem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.